Om os

Annette’s Blomster startede allerede i 1998, i den gamle købmandsgård, i Langeskov. Annette, som ejer Annette’s Blomster, er gået i sine forældres fodspor, som selvstændig. Hun startede først med at undervise i blomsterbinding, mens hendes børn var små. Men da muligheden bød sig, for at åbne egen forretning, tog hun den. I starten var det et par timer om ugen, fra eget hjem. Sidenhen blev det til forretningen, i den gamle købmandsgård. Børnene var begyndt i skole, i Langeskov, så butikken lå perfekt. Det var tæt på hjem og familien, med et minimum af transporttid.

Men i 2007 flyttede butikken, til nye og lyse lokaler, på Grønvej 7 i Langeskov. Langeskov har altid betydet meget for Annette og familien, så de bibeholdte deres lokation i Langeskov. Lokalmiljøet har altid betydet meget, og nu har Anette kombineret butik og hjem. Det er også noget, som skinner igennem i butikken, som oser af hjemlig hygge og grønne oaser.

Vi er i dag 5 kreative blomsterbinder, hos Annette’s Blomster. Vi gør alt for at give vores kunder en god oplevelse, som de kan tage med hjem, hvad enten det er i form af en buket eller en gave. Vi lægger stor vægt på den gode service, friske blomster og vi arbejder altid på at bibeholde et spændende udvalg af buketter, plantearrangementer og andre gode gaveidéer.

Vi er altid et besøg værd.