Bordpynt

Hele festen er omkring bordet, så der er ikke noget flottere end et pænt dækket bord. Bordpynt er en stor del af det, og vi kan hjælpe dig med at pynte bordet med smukke blomster. Bordpynten kan afstemmes i forhold til dit tema og farvevalg, så du får en helhed hele festen igennem. Et smukt bord kan være med til at sætte stemningen og bidrage til festens samtaler, derfor hjælper vi dig gerne med at vælge den helt rette bordpynt.

Hvad enten det er til fødselsdage, konfirmationer, bryllup eller andre festligheder, så kan vi hjælpe dig med smukke blomsterarrangementer. Du har mulighed for at vælge i mellem et væld af muligheder, når det kommer til bordpynt med blomster. Vi kan lave det helt simple, med et fåtal af blomster som kan bruges til alle slags fester. Men vi har også mulighed for, at lave høje opsatser, som mange bruger til de større festlige lejligheder.

Uanset hvad du måtte efterspørge, vil vi gerne hjælpe og inspirere dig. Du har altid mulighed for at komme ind i butikken og få en uforpligtende snak, om dine muligheder og dine idéer.