Buketter

En buket, er ikke bare en buket. Alle fortjener en gang i mellem en buket, hvad enten det er på en tilfældig dag eller i anledning af en speciel dag. Der behøves ikke altid en anledning, til en smuk buket. Det vil glæde modtageren lige så meget, som hvis ikke mere, at modtage en smuk buket uden grund. Du kan også forkæle dig selv, med en køn buket, til at friske hjemmet op med. Skulle der komme gæster over til middag, vil friske blomster altid live rummet op og give en god duft.

Skulle der være en anledning, som kræver en buket, så hjælper vi selvfølgelig også. Uanset anledning, højtid, mærkedag eller andet, så glæder friske og smukke blomster altid. Vi binder gerne unikke buketter til dig, mens du venter, så det kan tilpasses anledningen.

Hos Annette’s Blomster tilbyder vi alskens buketter, høje som lave og i nuancerne og stilen du måtte efterspørge. Vi tilbyder altid de klassiske buketter, men kan også sagtens lave de mere grove, med store blade og kviste. Det er helt op til din fantasi, at sætte grænsen. Vi sætter en ære, i god kvalitet og en lang holdbarhed på vores buketter. Vores almindelige buketter, starter ved 150 kroner.

 

Blomster abonnement

Glemmer du tit en mærkedag? Eller vil du blot glæde dig selv eller en anden, med smukke blomster på et bestemt tidspunkt? Så har vi hos Annette’s Blomster, et blomsterabonnement, som du kan tegne.

Det går i sin enkelhed ud på at du fortæller os hvor, hvornår og med hvilket tidsinterval, blomsterne skal leveres. Det er en fantastisk gaveidé til personen der har alt, eller til dig som glemmer de vigtige dage. Vi hjælper dig også gerne, med hvordan blomsterne skal se ud. Du slipper for besværet og vi gør det for dig.

Du har selvfølgelig også mulighed for at give et gavekort til vores butik, som kan indløses til både buketter og andre blomsterarrangementer.